Var med och fira Cykelns dag den 3 juni. Då har du chans att inspireras av vårt Cykelbingo (se bild), vara med och sätta världsrekord och vinna fina priser via www.cykelnsdag.se

Cykling är en viktig del i ett hållbart transportsystem och ger även positiva hälsoeffekter för dig som cyklar. Vi vill därför uppmärksamma cyklingen lite extra på Cykelns dag!

Cykelbingo

Gör cyklingen roligare och passa på att fräscha upp cykeln genom att göra vårt cykelbingo. Välj ut några favoriter, fyll en hel rad eller varför inte hela brickan? För vem vill inte åka på en cykeldejt eller cykla iväg och köpa glass i solskenet?

Klicka på bilden av bingot här bredvid för att få upp det i helbild och kunna ladda ner det.

Var med och sätt världsrekord

Genom att registrera dina cyklade minuter på cykelnsdag.se kan du vara med och sätta världsrekord! In och registrera ditt cyklande.

Vinn fina priser!

För att ha möjlighet att vinna priser ska du:
1. Registrera den tid som du cyklar på Cykelns dag på hemsidan cykelnsdag.se.
2. Skriva i bildtexten till Cykelns dags inlägg på Instagram som publiceras i anslutning till Cykelns dag den 3 juni hur många minuter som du har cyklat.

Genom att göra det är du med i utlottningen av fina priser som är skänkta av medlemsföretag i Cykelbranschen samt Vätternrundan och Cykelvasan. Bland priserna finns fyra olika cyklar.
#cykelnsdag #cykelglädje

Vi, din kommunala energi- och klimatrådgivning hjälper dig gärna med tips om hur du effektiviserar dina transporter och gör hållbara val. Rådgivningen är kostnadsfri , opartisk och till för dig som privatperson, företag eller förening. Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig.