Om oss energi- och klimatrådgivare

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är en service från din kommun där vi vänder oss till privatpersoner, företag och organisationer och är i huvudsak finansierad av Energimyndigheten. Vi som svarar på dina frågor är utbildade energi- och klimatrådgivare. Energi- och klimatrådgivarna hjälper dig med tips och råd om hur du kan påverka din energianvändning och hur du ska göra för att påverka miljön så lite som möjligt. Vi ger opartiska råd och hjälper dig hitta den bästa tekniska lösningen som passar dina förutsättningar.

Du får bland annat råd om

  • Hur du kan minska din energianvändning
  • Hur du kan spara pengar och samtidigt minska din miljö- och klimatpåverkan
  • Vilka tekniska lösningar du kan välja mellan

Energikontoret – en del av Region Jämtland Härjedalen

Energikontoret arbetar för minskade utsläpp av växthusgaser genom projekt och aktiviteter som syftar till effektivare energianvändning och ökad användning av förnybar energi. Detta gör vi på initiativ av Energimyndigheten samt Region Jämtland Härjedalen och kommunerna i Jämtlands län. Energikontoret har också ett uppdrag att samordna länets energi- och klimatrådgivare.

https://www.regionjh.se/energikontoret

 Kommande aktiviteter

    Jämtlands Hem & Villamässa
    feb 23, 2019

    Energi- och klimatrådgivningen kommer att vara på plats på mässan med monter m.m. Kom och prata med oss om t.ex. laddstolpar, tilläggsisolering och allt annat inom energi! Utanför finns möjlighet att provköra elbil!   Här kan du läsa mer om mässan

 

Kontakta mig

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din kommun (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Spam-skydd: